top of page

Isceljenje rane nastale iz odnosa sa Majkom
Kako zavoleti ženu koja jesam?

Masterclass

A koju je moja majka, iz svoje neisceljene rane - “kastrirala”

Popunite formu ispod,

da saznate kada se otvore prijave.

029A9334.jpg

Da li si ikada osetila kao da nisi baš smela - ili idalje ne smeš - da budeš potpuno “svoja”? iskrena, autentična razigrana i vesela, spontna, emotivna - ranjiva, tužna, ljuta…
Da li si se ikada osetila kao da postoji
zabrana da budeš žena koja jesi?

Na sve to - da li ti se čini kao da ti je posebno teško da budeš žena koja jesi - u prisustvu osobe do čijeg mišljenja ti je stalo - npr simpatije, partnera, šefa?

029A9319.jpg

Ako tvoja majka nije bila bezbedno mesto za tebe - ako se ljutila na tebe kada bi bila nestašna, glasna, svoja na bilo koji način - ili te je na drugi način kontrolisala i pokušavala da promeni tvoju prirodu - zaključićeš da tvoja priroda nije dobrodošla na ovom svetu i da - da bi ljubav zaslužila - prvo moraš da se promeniš.

 

Umesto da spontano i slobodno hodaš kroz svet, u idealnom scenariju: zaljubljena u svoju nesavršenu žensku prirodu - koju te je majka naučila da voliš i razumeš - ti zapravo u svom stvarnom životu - ceo život pokušavaš da dostigneš neko “savršenstvo” - da bi konačno postala vredna ljubavi te ljubavi o kojoj maštaš. Ni ne shvataš da za ljubav nije potrebno savršenstvo - jer nisi imala majku koja bi te naučila ovu predivnu i prebitnu lekciju.

Osećaj u telu se smenjuje - od osećaja “nije bezbedno da budem ja - nije bezbedno da sijam svojom prirodom” - do osećaja “nisam vredna kada sam samo ja, moram da budem nešto više.”

 

Ovi osećaji i misli smenjuju se, i ti kao da trčiš u krug - prvo se skrivaš od ljubavi - a onda se trudiš za postaneš vredna ljubavi.

 

Često nedostatak ljubavi u svom životu pravdaš time što - nisi dovoljno savršeno lepa, zgodna, uspešna, pametna - a ako već dugo radiš na sebi - “nisi dovoljno radila na sebi”, “nisi dovoljno osvešćena”, “nisi dovoljno isceljena”.

Svaki taj trenutak - u kome si odbacila svoju emotivnost, ranjivost, ženstvenost, svoje telo, svoju seksualnost, svoju ljudskost - trenutak je odbacivanja žene koja ti jesi - žene koju je i tvoja majka nesvesno odbacivala - kako u sebi tako i u tebi. Bitno je da znaš da naše majke nikada nisu “namerno” odbacivale svoju i našu ženstvenost - to su duboko nesvesni obrazci koji nas povredjuju kroz generacije.

 

Svaki put kada je tvoja majka ponovila taj obrazac povređivanja i odbacivanja - samoj sebi ili direktno tebi - dobila si poruku da biti žena nije “dovoljno”. 

029A9333.jpg

Svaki trenutak kada si pomislila  - “samo da sam malo savršenija - sve bi od jednom bilo okej” - je trenutak odbacivanja svoje nesavršene ženske prirode - i fantaziranja o stvarnosti koja nikada neće doći - a i ukoliko dođe - neće rešiti suštinski problem koji osećaš u sebi.

029A9323.jpg

Žena nije tu da bude “savršena” -

ona je tu da bi bila živa.

 

I ako si spremna da priđeš toj predivnoj ženi koja ti već jesi - da je zagrliš i pružiš joj saosećanje i razumevanje i ljubav i da dobiješ razumevanje sebe, svog ponašanja i toga - kako dalje sa svime ovime - dobrodošla na masterclass!

 

Mi smo sada tu da otvorimo svoje oči, srce i telo, spoznamo svoju prirodu i vratimo joj se - iako sve u nama vrišti - “nije bezbedno”. To radimo u podržavajućem krugu žena - žena koje su tu sa istom namerom - koje žele da se vrate svojoj prirodi i harmoniji sa ostatkom sveta pa samim tim i sa muškarcima.

U okviru masterclass-a proćićemo:

Ovaj masterclass se održao online, sada možete kupiti snimak radionice. Snimak ostaje dostupan do daljnjeg putem mog web-a.

Cena masterclass-a je 77 eura.

Možeš platiti online ili preko uplatnice - obavezno se seti da mi pošalješ dokaz o uplati na email (info@tamaraetera.com)

029A9318.jpg
bottom of page