top of page

Dobrodošla na moj Youtube kanal

Youtube je mesto na kojem delim najviše besplatnog edukativnog sadržaja na temu isceljenja trauma, ženstvenosti, muževnosti, partnerskih odnosa, svesne seksualnosti i u svežijim videima - braka. Započni svoj put širenja svesti i otvaranja za ljubav kroz moj sadržaj - odmah!

Hajde da se upoznamo

Od nedavno - od žene koja je bila pasionirana ("samo") za isceljenje trauma koje su žene doživele na polju odnosa prema sopstvenom telu i seksualnosti, u moj fokus jasnije je ušlo i kreiranje odnosa i braka ukorenjenog u ljubavi i istini. U ovom videu čeka saznaćeš malo više o meni i tome šta da očekuješ u novim videima na kanalu.

Počni odavde sa mojim YT sadržajem

Za početak - jedan jednostavan i praktičan video koji će ti približiti - kako ja to "vidim svet" i koje su benefiti toga ako i ti primeniš moje iskustvo i znanje.

A sad malo kontraverze

Teme koje dižu prašinu, ukazuju istinu koju ne želimo da vidimo i bole. Rad na sebi nije samo lep i lak - rad na sebi sastoji se od sagledavanja stvari koje radimo pogrešno, preuzimanja odgovornosti za svoje emotivne reakcije i stavove koji nam ne služe - i njihovu promenu.

Čekam te na YouTube kanalu

Radujem se nedeljnom širenju svesti i otvaranju srca i tela koje će ti moj sadržaj pružiti. Vidimo se!

bottom of page