top of page

Povratak korenima

Vraćanje svojoj ženskoj prirodi

Program za žene koje žele da se ostvare u ljubavi

029A9323.jpg

Pogledaj šta ćeš dobiti radom na ovom programu

 • Za sve žene koje su izgubile sebe ili se osećaju kao da nikad nisu ni upoznale svoju žensku prirodu

 • Za žene koje gube sebe u partnerskom odnosu ili propuštaju partnersku ljubav iz straha da ponovo ne izgube sebe

 • Za žene koje se plaše partnerstva a jako ga žele
  I one koje se već nalaze u partnerstvu i plaše se da su ga prevazišle

 • Za žene kojima je nastupila konfuzija u glavi od svih saveta - “kako da budu žene” i “kako da privuku partnera”

 • Za žene koje nemaju pojma - “šta je ženstveno” a šta je “manipulacija”

 • Za one kojima “iskrenost” baš i ne radi -  jer je postala pregruba
  I za one koje polako gube nadu u ljubav i brak

 • Za one kojima je odnos u krizi
  I one koje bi samo da ga dignu na još viši nivo ljubavi

 • Za sve žene ovog sveta koje su spremne da puste deo svog (ranjenog) ega - da bi doživele ljubav koja struji kroz celo telo i biće - i isijava iz nas

029A9328.jpg
 • Ovo nije običan online program - ovo je potpuna promena paradigme i isceljivanje transgeneracijskih rana i trauma

 • Ovo nije za žene koje se plaše promene

 • Niti za žene koje nisu spremene za duboki zaron u nepoznato

 • Vraća telu na najdublji mogući način

 • Uči mudrosti bivanja ženom

 • Topi blokade na polju seksualnosti i partnerstva

 • Uči ljubavi prema sebi 

 • Uči skladu sa muškarcima

 • Uči kako da imaš i sebe - i njega - kako da budeš i svoja - i njegova

 • Vraća u harmoniju sa samom sobom

 • Povezuje u krug žena sa istim dubokim namerama

Ovaj program garantovano te:
 

Na ovom programu ćeš dobiti:

14 snimljenih predavanja od 60min

Nedeljne zadatke u pdf obliku

Vežbe utelovljenja

4 meseca rada na ovom programu

Zajednicu putem aplikacije Telegram

8 ZOOM Q&A (odgovori na pitanja) pozivi od 90 min svake 2 sedmice - subotom prepodne

Tačan datum početka biće naknadno objavljen - počinjemo u Aprilu 2023. godine.

Cena za plaćanje odjednom: 333€

Cena za plaćanje na 2 rate: 444€ (po rati 222€)


Program se sastoji od dva dela, svaki od po 7 lekcija, i traje 4 meseca. Možeš pogledati sadržaj ispod.

​Možeš platiti online ili preko uplatnice - obavezno se seti da mi pošalješ dokaz o uplati na email (info@tamaraetera.com)

Prijave se otvaraju 1. Aprila, a mesta su ograničena, za sada se možeš prijaviti na listu čekanja i obezbediš sebi mesto za pistup.

029A9318.jpg

Prvi deo: Prvo pronađi sebe

1. Ko sam ja? - šta je žena?

​Živimo u svetu u kome niko više ne zna - šta to znači biti žena? Niko nas ne uči o sopstvenoj prirodi i vreme je da to promenimo!
Ovo je uvod u svet u kome je žena voljena i slobodna, zaštićena i portal života i ljubavi. Sve što je potrebno jeste da se vratiš svojoj prirodi - ne treba da izgradiš “nove” delove sebe - treba da se vratiš nekim davno zaboravljenim. Ko je ta žena u tebi - ona koja postoji iza svih rana? Setimo se. 

2. Telo kao moj najveći prijatelj

Odvojenost od tela jedan je od najvećih problema sa kojim se suočavamo u savremenom svetu. Nemoguće je spoznati ženstvenost dok se ne vratimo u telo i na ovom predavanju pričamo o:
Mudrosti, jeziku i tempu tela - upoznajemo sa svojim suštinskim nivoom postojanja. Fiziologija i energetika ženskog tela, ženskih reproduktivnih organa. Ciklična priroda žene, ritmičnost našeg tela i nervnog sistema. 

3. Nežnost kao vid komunikacije

Grubost je postala “normalna” - dok je nežnost - “ekskluziva”. Ovo moramo promeniti - i ovo je 100% ženska odgovornost! Učimo kako da budemo nežne prema sebi, kako da prepoznamo glas kritičara i kako da ga utišamo. Učimo kako da živimo u tempu svog postojanja. Spuštamo se u potpuno drugu ravan postojanja od one u kojoj si inače - u ravan u kojoj vreme teče sporije, sve je iracionalno i ako nemaš očekivanja da treba da bude drugačije - ovo je prostor najvećeg uživanja i opuštanja. Sporost i zaštita od večnog glasa kritičara kao novo-otkrivena umetnost ženskog principa.

4. Divlja zver i šta sa njom?

Ženski bes, agresija, potreba za kastracijom i kako je zagrliti. Nije sve žensko samo mekano i ljubavno - itekako postoje mračni delovi nas - koji nas nekada mogu spasiti - a nekada ubiti. Upoznavanje ovog dela svoje prirode neophodno je da bismo mogle da hodamo sigurno u sebe - a u isto vreme - svesne veličine ove neobuzdane sile -  i obazrivo. U upoznavanju sa ovim divljim delom sebe - leži i svest o tome - šta nam je najviše potrebno od muškaraca - i šta - ukoliko to ne dobijemo - će nas ostaviti ljutima i suvima. 

5. Receptivnost kao način življenja 

Žena ne juri - ona prima. Živimo u svetu kada smo “vredni onoliko koliko se trudimo” - i čak - gazimo svoje potrebe da bismo postigli neke “ciljeve”. U ovom delu učimo o receptivnosti - umetnosti primanja i senzualnosti i kako da svaki tvoj dah bude sočan i ispunjen uživanjem - umesto trudom i umorom. Dublje upoznavanje sa prirodom ženske magnetičnosti kroz povezivanje sa matericom. Duboko prepuštanje svojoj prirodi i veri u to da je to naš najveći zadatak - da budemo to što jesmo - dubinski i potpuno - i da će se sve ostalo savršeno posložiti. Ulazak u temu umetnosti ženske predaje.

6. Poniznost kao duhovna praksa

Današnji svet pati od ogromne gordosti i ego-centričnosti - kako muškarci - tako i žene. Ovde učimo davno zaboravljene lepote bivanja ženom, spoznajemo svu tu ljubav koju možemo pružiti “sa kolena”. Ego nam se često nađe na putu ljubavi - kako prema sebi tako i prema drugima - i vreme je da spoznamo protiv-otrov - u praksi. Meditacija, molitve celim svojim bićem koje smekšavaju tvrdost naše fasade i dozvoljavaju nam da se istinski predamo višem vođstvu.

7. Predaja i služba ljubavi i nečem većem

Naša najdublja svrha i ostvarenje. Žene su tu da vole zarad ljubavi - jer se kroz ljubav ostvaruju, a ne zarad cilja. Dok juriš “njega” - mašiš poentu - suština je biti u stanju ljubavi. Objekat ljubavi postaje manje bitan - bitno je stanje u koje ulaziš - stanje mira, poravnanja i harmonije sa sopstvenom prirodom. Naša služba jeste - ljubav.

Drugi deo: Da bi pronašla njega

1. Ko je On - šta je muškarac?

Živimo u svetu koji nas je ubedio da su muškarci slabi, da nas ne poštuju i ne cene. 
Ja sam tu da te ovim programom uvedem u svet u kome su muškarci moćni, odgovorni, časni, zaštitnici i jedva čekaju da nas usreće - samo su se i oni udaljili od svoje prirode. Baš zato - ako spoznamo svoju i njihovu prirodu - i setimo se našeg originalnog dizajna - brzo i lako možemo doći do sklada i harmonije - umesto bivanja u večnom ratu.

2. Za čime muškarci čeznu?

Često mislimo da su muškarcima najbitnije naše grudi ili zadnjica - šminka ili “koliko brzo i lako” ćemo dati zadovoljstvo - ali to nije istina. 
Kada spoznaš za čime svaki muškarac zaista najdublje čezne - i kada naučiš kako da mu to od srca pružiš - zauzećeš posebno mesto u njihovom životu.

3. Kako probuditi muškarca u njemu?

Danas mislimo da ćeš muškarcu pomoći da se “probudi” tako što ćeš doći kod njega i kritikovati ga za sve što pogrešno radi - ali to nije istina. Taj pristup zapravo ne radi.
U ovoj lekciji učimo - kako žena koja ima znanja o polaritetima budi muškarca - na način na koji zapravo radi.

4. Kako i kada da pričati sa njim?

Kako odrastamo u svetu koji nas uči da smo “jednaki” u smislu - isti - niko nas nije naučio da muškarci i žene ne razmišljaju i ne razgovaraju na isti način. Naučićeš kakva komunikacija je najučinkovitija a kakvu treba zaobići.

5. Zavedi ga svojom iskonskom ženskom prirodom

Govore nam kako je “normalno” da strast nestane kroz vreme - ali to zapravo nije normalno. Strast nestane kad nestane polaritet - kad izađeš iz uloge žene - a on izađe iz uloge muškarca. Suština znanja o polaritetima jeste mogućnost da živimo i harmoniju i strast u svom partnerstvu - dugoročno - a ne samo na početku. U ovom predavanju učimo kako da se vratimo svojoj zavodljivosti i kako da probudimo strast, u njemu ii u odnosu

6. Postura žene u odnosu na muškarca

Danas je sramota reći da je muškarac “iznad” a žena “ispod”, jer nas ovo uvek podseti na potlačivanje. Ipak - priroda muške energije jeste Solarna - Sunčana - Nebeska, dok je ženska zemaljska. Samim tim - žena je “dole” - u telu - i tu se ostvaruje - dok je muškarac “gore” - na nebu. Ovo je tabu tema koju moramo pokrenuti - no kada je spoznamo dubinski - kroz prirodu postojanja u kojem živimo - umesto otpora doživimo olakšanje i uživanje.

7. Oslobodi ga

I zauvek ostani u njegovom srcu, jer se tako biva ženom.

Tačan datum početka biće naknadno objavljen - počinjemo u Aprilu 2023. godine.

Cena za plaćanje odjednom: 333€

Cena za plaćanje na 2 rate: 444€ (po rati 222€)


Program se sastoji od dva dela, svaki od po 7 lekcija, i traje 4 meseca. Možeš pogledati sadržaj ispod.

​Možeš platiti online ili preko uplatnice - obavezno se seti da mi pošalješ dokaz o uplati na email (info@tamaraetera.com)

Prijave se otvaraju 1. Aprila, a mesta su ograničena, za sada se možeš prijaviti na listu čekanja i obezbediš sebi mesto za pistup.

bottom of page