top of page

Povratak korenima

Vraćanje svojoj ženskoj prirodi

Program za žene koje žele da se ostvare u ljubavi (4 meseca)

Upis na program je završen.

Možete se prijaviti na listu čekanja za sledeći upis ispod.

Program za žene koje žele da se ostvare u ljubavi (4 meseca)

Upis na program je završen.

Možete se prijaviti na listu čekanja za sledeći upis ispod.

029A9323.jpg

Pogledaj šta ćeš dobiti radom na ovom programu

 • Za sve žene koje su izgubile sebe ili se osećaju kao da nikad nisu ni upoznale svoju žensku prirodu

 • Za žene koje gube sebe u partnerskom odnosu ili propuštaju partnersku ljubav iz straha da ponovo ne izgube sebe

 • Za žene koje se plaše partnerstva a jako ga žele
  I one koje se već nalaze u partnerstvu i plaše se da su ga prevazišle

 • Za žene kojima je nastupila konfuzija u glavi od svih saveta - “kako da budu žene” i “kako da privuku partnera”

 • Za žene koje nemaju pojma - “šta je ženstveno” a šta je “manipulacija”

 • Za one kojima “iskrenost” baš i ne radi -  jer je postala pregruba
  I za one koje polako gube nadu u ljubav i brak

 • Za one kojima je odnos u krizi
  I one koje bi samo da ga dignu na još viši nivo ljubavi

 • Za sve žene ovog sveta koje su spremne da puste deo svog (ranjenog) ega - da bi doživele ljubav koja struji kroz celo telo i biće - i isijava iz nas

029A9328.jpg
 • Ovo nije običan online program - ovo je potpuna promena paradigme i isceljivanje transgeneracijskih rana i trauma

 • Ovo nije za žene koje se plaše promene

 • Niti za žene koje nisu spremene za duboki zaron u nepoznato

 • Vraća telu na najdublji mogući način

 • Uči mudrosti bivanja ženom

 • Topi blokade na polju seksualnosti i partnerstva

 • Uči ljubavi prema sebi 

 • Uči skladu sa muškarcima

 • Uči kako da imaš i sebe - i njega - kako da budeš i svoja - i njegova

 • Vraća u harmoniju sa samom sobom

 • Povezuje u krug žena sa istim dubokim namerama

Ovaj program garantovano te:
 

Na ovom programu ćeš dobiti:

14 snimljenih predavanja od 60min

Nedeljne zadatke u pdf obliku

Vežbe utelovljenja

4 meseca rada na ovom programu

Zajednicu putem aplikacije Telegram

8 ZOOM Q&A (odgovori na pitanja) pozivi od 90 min svake 2 sedmice - subotom prepodne

Prijave za program su zatvorene. Ova grupa kreće od Aprila 2023. Naknadno će biti javljeno kada kreće sledeća grupa ovog programa.

Cena će biti naknadno objavljena.


Program se sastoji od dva dela, svaki od po 7 lekcija, i traje 4 meseca. Možeš pogledati sadržaj ispod.

029A9318.jpg

Prvi deo: Prvo pronađi sebe

1. Ko sam ja? - šta je žena?

​Živimo u svetu u kome niko više ne zna - šta to znači biti žena? Niko nas ne uči o sopstvenoj prirodi i vreme je da to promenimo!
Ovo je uvod u svet u kome je žena voljena i slobodna, zaštićena i portal života i ljubavi. Sve što je potrebno jeste da se vratiš svojoj prirodi - ne treba da izgradiš “nove” delove sebe - treba da se vratiš nekim davno zaboravljenim. Ko je ta žena u tebi - ona koja postoji iza svih rana? Setimo se. 

2. Telo kao moj najveći prijatelj

Odvojenost od tela jedan je od najvećih problema sa kojim se suočavamo u savremenom svetu. Nemoguće je spoznati ženstvenost dok se ne vratimo u telo i na ovom predavanju pričamo o:
Mudrosti, jeziku i tempu tela - upoznajemo sa svojim suštinskim nivoom postojanja. Fiziologija i energetika ženskog tela, ženskih reproduktivnih organa. Ciklična priroda žene, ritmičnost našeg tela i nervnog sistema. 

3. Nežnost kao vid komunikacije

Grubost je postala “normalna” - dok je nežnost - “ekskluziva”. Ovo moramo promeniti - i ovo je 100% ženska odgovornost! Učimo kako da budemo nežne prema sebi, kako da prepoznamo glas kritičara i kako da ga utišamo. Učimo kako da živimo u tempu svog postojanja. Spuštamo se u potpuno drugu ravan postojanja od one u kojoj si inače - u ravan u kojoj vreme teče sporije, sve je iracionalno i ako nemaš očekivanja da treba da bude drugačije - ovo je prostor najvećeg uživanja i opuštanja. Sporost i zaštita od večnog glasa kritičara kao novo-otkrivena umetnost ženskog principa.

4. Divlja zver i šta sa njom?

Ženski bes, agresija, potreba za kastracijom i kako je zagrliti. Nije sve žensko samo mekano i ljubavno - itekako postoje mračni delovi nas - koji nas nekada mogu spasiti - a nekada ubiti. Upoznavanje ovog dela svoje prirode neophodno je da bismo mogle da hodamo sigurno u sebe - a u isto vreme - svesne veličine ove neobuzdane sile -  i obazrivo. U upoznavanju sa ovim divljim delom sebe - leži i svest o tome - šta nam je najviše potrebno od muškaraca - i šta - ukoliko to ne dobijemo - će nas ostaviti ljutima i suvima. 

5. Receptivnost kao način življenja 

Žena ne juri - ona prima. Živimo u svetu kada smo “vredni onoliko koliko se trudimo” - i čak - gazimo svoje potrebe da bismo postigli neke “ciljeve”. U ovom delu učimo o receptivnosti - umetnosti primanja i senzualnosti i kako da svaki tvoj dah bude sočan i ispunjen uživanjem - umesto trudom i umorom. Dublje upoznavanje sa prirodom ženske magnetičnosti kroz povezivanje sa matericom. Duboko prepuštanje svojoj prirodi i veri u to da je to naš najveći zadatak - da budemo to što jesmo - dubinski i potpuno - i da će se sve ostalo savršeno posložiti. Ulazak u temu umetnosti ženske predaje.

6. Poniznost kao duhovna praksa

Današnji svet pati od ogromne gordosti i ego-centričnosti - kako muškarci - tako i žene. Ovde učimo davno zaboravljene lepote bivanja ženom, spoznajemo svu tu ljubav koju možemo pružiti “sa kolena”. Ego nam se često nađe na putu ljubavi - kako prema sebi tako i prema drugima - i vreme je da spoznamo protiv-otrov - u praksi. Meditacija, molitve celim svojim bićem koje smekšavaju tvrdost naše fasade i dozvoljavaju nam da se istinski predamo višem vođstvu.

7. Predaja i služba ljubavi i nečem većem

Naša najdublja svrha i ostvarenje. Žene su tu da vole zarad ljubavi - jer se kroz ljubav ostvaruju, a ne zarad cilja. Dok juriš “njega” - mašiš poentu - suština je biti u stanju ljubavi. Objekat ljubavi postaje manje bitan - bitno je stanje u koje ulaziš - stanje mira, poravnanja i harmonije sa sopstvenom prirodom. Naša služba jeste - ljubav.

Drugi deo: Da bi pronašla njega

1. Ko je On - šta je muškarac?

Živimo u svetu koji nas je ubedio da su muškarci slabi, da nas ne poštuju i ne cene. 
Ja sam tu da te ovim programom uvedem u svet u kome su muškarci moćni, odgovorni, časni, zaštitnici i jedva čekaju da nas usreće - samo su se i oni udaljili od svoje prirode. Baš zato - ako spoznamo svoju i njihovu prirodu - i setimo se našeg originalnog dizajna - brzo i lako možemo doći do sklada i harmonije - umesto bivanja u večnom ratu.

2. Za čime muškarci čeznu?

Često mislimo da su muškarcima najbitnije naše grudi ili zadnjica - šminka ili “koliko brzo i lako” ćemo dati zadovoljstvo - ali to nije istina. 
Kada spoznaš za čime svaki muškarac zaista najdublje čezne - i kada naučiš kako da mu to od srca pružiš - zauzećeš posebno mesto u njihovom životu.

3. Kako probuditi muškarca u njemu?

Danas mislimo da ćeš muškarcu pomoći da se “probudi” tako što ćeš doći kod njega i kritikovati ga za sve što pogrešno radi - ali to nije istina. Taj pristup zapravo ne radi.
U ovoj lekciji učimo - kako žena koja ima znanja o polaritetima budi muškarca - na način na koji zapravo radi.

4. Kako i kada da pričati sa njim?

Kako odrastamo u svetu koji nas uči da smo “jednaki” u smislu - isti - niko nas nije naučio da muškarci i žene ne razmišljaju i ne razgovaraju na isti način. Naučićeš kakva komunikacija je najučinkovitija a kakvu treba zaobići.

5. Zavedi ga svojom iskonskom ženskom prirodom

Govore nam kako je “normalno” da strast nestane kroz vreme - ali to zapravo nije normalno. Strast nestane kad nestane polaritet - kad izađeš iz uloge žene - a on izađe iz uloge muškarca. Suština znanja o polaritetima jeste mogućnost da živimo i harmoniju i strast u svom partnerstvu - dugoročno - a ne samo na početku. U ovom predavanju učimo kako da se vratimo svojoj zavodljivosti i kako da probudimo strast, u njemu ii u odnosu

6. Postura žene u odnosu na muškarca

Danas je sramota reći da je muškarac “iznad” a žena “ispod”, jer nas ovo uvek podseti na potlačivanje. Ipak - priroda muške energije jeste Solarna - Sunčana - Nebeska, dok je ženska zemaljska. Samim tim - žena je “dole” - u telu - i tu se ostvaruje - dok je muškarac “gore” - na nebu. Ovo je tabu tema koju moramo pokrenuti - no kada je spoznamo dubinski - kroz prirodu postojanja u kojem živimo - umesto otpora doživimo olakšanje i uživanje.

7. Oslobodi ga

I zauvek ostani u njegovom srcu, jer se tako biva ženom.

bottom of page